Wordt regisseur van je eigen film

Onze coaching is gericht op preventie en heeft als doel deel uit te maken van initiatieven die bijdragen aan het welzijn van jongeren. We streven ernaar te voorkomen dat zij bijvoorbeeld voortijdig school verlaten of mentale klachten ontwikkelen die hun leven ernstig kunnen beïnvloeden.

We richten ons op het aanleren van levensvaardigheden, het vergroten van zelfredzaamheid, en het versterken van weerbaarheid door middel van inzicht en het aanleren van praktische vaardigheden.

Wij zien de weerbaarheid van jongeren niet alleen als hun eigen verantwoordelijkheid, maar ook als die van ouders, verzorgers en andere betrokkenen en organisaties. Daarom bieden we ondersteuning wanneer dat nodig is en betrekken we jouw omgeving bij jouw proces en specifieke vraagstukken.

Persoonlijke ontwikkelingVoor meer veerkracht en eigen regie

Wens jij om met spanning, veranderingen of lastige situaties om te kunnen gaan?

Wil jij aan het roer staan van je leven en je minder laten afschrikken door allerlei gedachtes en emoties? En kiezen voor vrijheid?

Helderheid in de je situatie, omgevings-factoren en je eigen functioneren, discipline, toegewijd handelen en het vermogen om je hart te volgen om een leven te leiden dat gebaseerd is op je waarden en minder stressvol is. Dit zijn allemaal onderdelen van onze coaching, gegoten in maatwerk.

StudiekeuzebegeleidingOntdek wat je echt wilt

Heb je nog onvoldoende aanknopings-punten om keuzes te kunnen maken op het gebied van studie of werk? Maar zou je het prettig vinden om een richting te kunnen bepalen voor jezelf?

Of ervaar je bijvoorbeeld totaal geen motivatie voor school meer. Voelt het uitzichtloos en vraag je je af waar jouw plek is in de maatschappij?

Loopbaancoaching voor startersWaar haal jij voldoening uit?

Vraag je je af wat voor een baan bij je past na je studie? Ervaar je niet voldoende positieve energie op je huidige werkplek?

Tijdens een loopbaan traject ga je inzichten opdoen over wat je echt wilt en wat bij je past. Hierbij gaat het o.a. om je kwaliteiten, je drijfveren en je waarden. Afgestemd op jouw behoeften voor een loopbaantraject gaan we ook met vragen aan de slag die jij hebt.

Wat zijn de voordelen van onze coaching?

Het geeft je vrijheid in je gedachten, wat resulteert in innerlijke rust, kracht en vertrouwen. We helpen je begrijpen waarom je denkt, voelt en handelt zoals je doet, en we laten je zien dat dit volkomen normaal is. Je bent niet alleen, en belangrijker nog, je kunt veranderingen aanbrengen als je dat wilt en verlangt.

Daarnaast leer je vaardigheden die je je hart laten volgen en je keuzes leren maken op basis van wat jij écht belangrijk vindt en waardoor jij je eigen kwaliteiten in kan zetten om je leven te kunnen vullen met positieve energie en waardevolle belevenissen. Je zal ervaren dat de herkenning en erkenning van je eigen gevoel en gedachten, je gaat helpen om in actie te komen voor het realiseren van je wensen. Je gaat voldoening ervaren door te bouwen aan een bij jou passende toekomst.

Het SUPERHELD(er) draaiboek

Een hele bewuste keuze in de dienstverlening van AQUAMENTIS, is het combineren van op maat werken en werken met een werkmap. Iedere deelnemer van een traject krijgt een ringband map met informatie, opdrachten en notitie- en teken vellen.

Meer weten over ons SUPERHELD(er) draaiboek?

ACT4life

ACT4Life gecertificeerd ACT staat voor Acceptance en Commitment Therapy.

Vechten tegen het onvermijdelijke kost niet alleen heel veel energie, het levert je op de lange termijn niets op. Beter is het misschien om vaardigheden te ontwikkelen die ervoor zorgen dat je in staat bent om te dealen met de moeilijke kanten van het leven en die angsten.

ACT leert je mee te bewegen met dat wat het leven biedt – goed of slecht – en dus psychologisch flexibel te zijn.